| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| iSROBOT (Ücretli) Burada Ücretli iSROBOT Hakkında Herşeyi Bulabilirsiniz |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | ||||
| Global Mod ![]() | ![]() Kurulum ve Bot Başlatma
![]() ![]() HotKeys ( Kısayaol Tuşları) Şimdi sıra geldi botla ilgili tuşlara ; Home ===>Bot Ayar Penceresini Açıp\Saklar. Insert ===>Auto Traning ( Botu ) Başlatır. End ===>Auto Traning ( Botu ) Durdurur. Hotkey F6 ===>Oyun Penceresini Küçültür. Hotkey F7 ===>Oyun Pencersini Boyutlandırır. Hotkey F8 ===>Oyun Pencersini Eski Full Ekrana Döndürür. 1.F6 Kullanımı Client penceresini görevçubugğuna küçültür.Ve siz tıklmadıkça o orada kalır.Bu sayede bilgisyar kullanımı büyük oranda düşer. 2.F7 Kullanımı Daha Önceden SRO.ini dosyasının içindeki aşagıdaki kısımda ayarladıgınız boyutlara küçültür client ekranının. Kod:
[WINDOW]
Width=400
Height=200
Bu sayede client penceresin (oyun penceresi) eski büyüklüğüne geri döner. Botun Dil Ayarlarını Değiştirme ![]() Sağda çıkan bot işaretine sağ tıklayın."Chande UI Language" kısmına gelin.Ve orada hangi dil seçeneğini kullanmak istiyorsanız onu ayarlayın. MultiClient ve Autologin
Bir örnek ss ; ![]() Sınırsız Zoom ve Çıplaklık Pacth ![]()
Rumata Loader Desteği ve SrProxy Desteği Rumata Loader Desteği
SrProxy Desteği
Multi Bot için Ayrı Klasörler Ayarlamak ![]()
Bot Ayar Penceresi ( General Sekmesi) ![]() A. Login Botaccount
B. General
C. Pick
![]() A. sit down and start rest
B. horse/pet healthing
C. use HP/MP/Vigor potion
D. use universal potion Karakter zehirlendiği zaman otomatik "universal pill" kullan. E. use cure skill Hp ayarlanan seviye düştüğünde otomatik cure skilli kullan. F. use speed-drug Ototmatik "Speed Drug " Kullan (***milisaniye gecikme ile) G. weapon durability 0
H. Back town
Bot Ayar Penceresi ( Auto Training Sekmesi) ![]() A. Training area
Refresh skills: Buna basınca çarınızın skileri listelenecektir. C. Attack skill
![]() A. buying
Bot Ayar Penceresi (Team Sekmesi) ![]() A. follow:Bu kısım çalışmamakatadır. B. Party match
C. Party mode
![]()
![]() Auto chat back GM Delay ** Second: Eğer Gm mesag yolalrsa ayarlanana süre gecikmeyle cevap yaz.
Konu Almox tarafından (21-04-2009 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir. | ||||
| |
| Bu mesaj için Almox kullanıcısına teşekkür eden 41 üyemiz: | 4EvEr, 4minutes, alphand, BULUTOPAZ, bylord, by_system, crazy4you, crazystaf, cruel14, dash23, Desoxyn, dRamâch0Ly, Eyisa, FD God, |
| | #6 | ||||
| Global Mod ![]() |
MultiClient ve Autologin baslıgı altında anlattım herşeyi. ![]() Öss ye gireceğim için aktif olamıyorum.Herkese anlayışı için teşekkür ederim. Saygılar Almox | ||||
| |
| | #8 | ||||
| Global Mod ![]() |
![]() Öss ye gireceğim için aktif olamıyorum.Herkese anlayışı için teşekkür ederim. Saygılar Almox | ||||
| |
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, geniş, isrobot, İsrobot |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|