| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| agBot (Ücretsiz) agBot (Revbot) Hakkında Herşey |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 3,202 Konular: 267
Ettiği Teşekkür : 1320 Aldığı Teşekkür : 4219 Tecrübe Puanı: 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | ![]() AgBot 3.1.24 ve Yardımcı ProgramlarıAgbot 3.1.24 : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Agbot Harita (Map) : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Library Files : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SrProxy Versiyon v1.0.0.11: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alternatif 1 : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alternatif 2 : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rar şifresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Sıkça Sorulan Sorular : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not : Botu Vistada açamayanlar denetim masasından kullanıcı hesap denetimini devre dışı bırakırsanız bot sorunsuz açılacaktır. AgBot Agbot 3.1.24 Yeni Sürüm Anlatımı![]() Yapılan Bazı Önemli Değişiklikler: *Ana bölmeye stall butonu eklendi *Party penceresi güncelleştirildi, iyileştirildi. *Etraftaki oyuncular (surrounding player) kısmındaki oyunculara sağ tıklayıp;Trace,invite...atma eklendi. agBot Kurulumu :
![]() Media Patcher Ayarı : ![]() ![]() Skill Ayarları :
![]()
![]() Bot Genel Ayarlar :
![]()
![]() Kasma Bölgesi Ayarı : ![]() Otomatik Parti Kurma Ayarları : ![]() Otomatik Pot Basma Ayarları : ![]() Harita / Map Görünümü : ![]() Şehre Işınlanma Ayarları : ![]() Diğer : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu _HüKüMDaR_ tarafından (17-02-2010 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür eden 45 üyemiz: |
| | #4 |
| SroMaX Üyesi ![]() | ya ümit abi bn bunu yükledim ama media patcher çalışmıo tıklayınca Media.pk2 not found, place this file in the same directory as Media.pk2. yazıo bu yü<dende botun ana menüde Char:PlayerName Lv:0 hp: mp: Xp: %50 yazıo |
| | |
| | #5 |
| Global Mod ![]() | MediaPacther ' ı sro klasörüne atıp çalıştıracaksın.Başka klasörde çalıştırdıgın için yada media.pk2 olmadıgı için hata veriyor. ![]() Öss ye gireceğim için aktif olamıyorum.Herkese anlayışı için teşekkür ederim. Saygılar Almox |
| | |
| | #6 |
| SroMaX Üyesi ![]() | abi acil yardım edermisn agBot kurcam ama linkden indiriyorum ama kurmak için tıkladımda listeden uygun programı weya WEPten bakılsınmı cıkıyo onu calıştırmak için ne formatı gerek acil yardım ne olur (beyler yalwarırım ne olur allah rızası için bilen solesin acil lazım Konu Soun tarafından (25-04-2009 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #7 |
| Global Mod ![]() | Winrara Son Sürüm Tr ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 7zip Eng Son Sürüm ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Öss ye gireceğim için aktif olamıyorum.Herkese anlayışı için teşekkür ederim. Saygılar Almox |
| | |
| | #8 |
| SroMaX Üyesi ![]() | COK SAOL Verdin programları kurdum calıştı saol bide bi sorum olcak ben map indirmek isityom ama su anda sro acık rev6 virüslü diolar sorun olurmul Konu Soun tarafından (26-04-2009 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| V.i.P ![]() | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 2009, 2010, agbot, anlatım, aralık, eylül, güncellendi, haziran, kasım, mayıs, nisan, ocak, resimli, version, şubat |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|