| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| agBot (Ücretsiz) agBot (Revbot) Hakkında Herşey |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #162 | ||||||||
| Moderator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 2,191 Konular: 109
Ettiği Teşekkür : 478 Aldığı Teşekkür : 385 Tecrübe Puanı: 22 Rep Derecesi : ![]() Ruh Halim: |
![]()
| ||||||||
| | |
| | #163 |
| SroMaX Üyesi ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 397 Konular: 45
Ettiği Teşekkür : 13 Aldığı Teşekkür : 58 Tecrübe Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() Ruh Halim: | ya arkadaşlar bu charların banlanmasını nasıl onleye biliriz ya bunun bi yolu olmalı bunu joymaxa bildiran bir program vardır ve bunu moderatör arkadaşlar engelleye bilmenin bir yolu olmalı bugune kadar hangi botu kullandıysam ban suy koruma programı gelmeden önce sureklı agbot kullanıyordum bısey olmuyordu artık hepsınde ban yiyorum tadı kalmadı oyunun ya Ibot kullandım 100 yıl ban |
| | |
| | #164 |
| Administrator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 3,208 Konular: 268
Ettiği Teşekkür : 1327 Aldığı Teşekkür : 4233 Tecrübe Puanı: 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | botun yeni sürümü konuya eklenmiştir - Perşembe günü kimse pm atmasın dışardayım cevap veremem. - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... |
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #165 | ||||
| Moderator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 2,191 Konular: 109
Ettiği Teşekkür : 478 Aldığı Teşekkür : 385 Tecrübe Puanı: 22 Rep Derecesi : ![]() Ruh Halim: | Kardeşim ban yememenin yolu yok Ancak Sro klasörü içindeki SilkErrSender adlı bir dosya var onu silin ki bunun pek işe yarayacağını sanmıyorum Joymax ın son yaptığı hamleden sonra.Suçsuz yere bile ban yiyen var o yüzden çözümü yok bunun ![]()
| ||||
| | |
| | #167 | ||||
| Moderator ![]() |
İyi forumlar... | ||||
| | |
| | #168 |
| SroMaX Üyesi ![]() | |
| | |
| | #169 |
| Moderator ![]() | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 2009, 2010, agbot, anlatım, aralık, eylül, güncellendi, haziran, kasım, mayıs, nisan, ocak, resimli, version, şubat |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|