| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Silkroad MaX Satış Silkroad , WoW , Knight Online , Cabal , Hero Online...Bot , Silk , Gold , Cash , Alz , Premium Satış... |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Atıldı | ![]() Önemli Uyarı : Tüm banka ATM leri para yatırma işlemi esnasında T.C Kimlik numarası istemektedir ve girilen T.C Kimlik Numarasının 18 yaşından büyük birine ait olması gerekmektedir. Eğer 18 Yaşından büyük birinin T.C Kimlik Numarasını kullanmazsanız para yatıramazsınız. Eğer 18 yaşından küçükseniz ailenizden bir büyüğünüzün T.C Kimlik Numarasını kullanabilirsiniz. ![]() Bankamatikten "5 TL" Havale Masrafı 1- İlk önce BTM'deki GİRİŞ tuşuna basılır. 2- Kartsız İşlemler Ana Menüsünden Hesaba Para Yatırma işlemi seçilir. 3- Parayı yatıran kişi, gelen ekrandan kendi Cep Telefonu Numarasını girer. (Girdiğiniz cep numarası ve bize verdiğiniz numara tutmazsa alamazsınız) 4- Para yatırılacak hesabın numarası ve Şube Kodu girilerek Evet seçeneği seçilir. 5- Gelen ekrandaki bilgiler (Paranın Yatırılacağı Hesap Sahibinin İsmi-Soyismi, Hesap Numarası, Hesabın Şube Kodu ve Şube İsmi) doğru ise tekrar Evet seçeneği seçilir. 6- Para Girişi Bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konularak Tamam tuşuna basılır. 7- BTM parayı tanır, sayar ve yatırılan miktarın onaylanmasını ister. 8- Miktar ve paranın yatırılacağı hesap bilgileri onaylandıktan sonra, para anında hesaba geçer ve işlemin tamamlandığına dair İşlem Makbuzu üretilir. (Makine telefon numaranızı istiyor eğer telefon numaranız yoksa buraya unutmayacağınız bir numara yazın çünkü para yatırdığınızı bize bildirdiğiniz zaman operatörümüz parayı sizin yatırdığınızdan emin olmak için bu numarayı isteyecek) Daha sonra makinenin haznesi açılıyor ve yatırmak istediğiniz tutarı makineye veriyorsunuz. Makine paranızı sayıp örneğin 20 lira onaylıyor musunuz? diye size soruyor. Tutar doğru ise Onaya basıyorsunuz ve işleminiz bitiyor. [Only registered and activated users can see links. ] ![]() Kartsız İşlemlerde 3 TL Havale Ücreti Almakta BANKAMATİKTEN HESABINIZ YADA KARTINIZ OLMADAN ADIM ADIM KOLAY PARA YATIRMA 1- İş Bankası Bankamatikten (ATM'den) GİRİŞ Tuşuna basınız. 2- Kartsız İşlemler Ana Menüsünden "Hesaba Para Yatırma" butonuna tıklayınız . 3- Parayı yatıran kişi, gelen ekrandan kendi "T.C. Kimlik Numarasını" ya da makine onu istese de kendi cep nonuzu başında 0 ile de girebilirsiniz.Örnek : (0532 255 42 18) 4- Para yatırılacak Hesabın Numarası ve Şube Kodu girerek "Evet" seçeneğine tıklayınız. 5- Para Girişi bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konularak "Tamam" tuşuna basılır. (Zarf Kullanmayınız) 6- Makbuzunuzu (Bilgi Fişinizi) almayı unutmayınız. ÖNEMLİ NOT : Makbuzunu yani Bilgi İşlem Fişinizi almayı unutmayınız. Ayrıca T.C. Kimlik Numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz. Ancak bu şekilde ödemeyi yaptığınızı kontrol edebiliriz. [Only registered and activated users can see links. ] ![]() Bankamatikten "0" Havale Masrafı BANKAMATİKTEN HESABINIZ YADA KARTINIZ OLMADAN ADIM ADIM KOLAY PARA YATIRMA 1- Yapı Kredi Bankamatikten (ATM'den) GİRİŞ Tuşuna basınız. 2- "Hesaba Para Yatırma" butonuna tıklayınız. 3- Yukarıda yazılı olan "Hesap No" yu tuşlarla giriniz. 4- Hesap sahibinin Adı görüntülenecektir. 5- Paranızı bölmeye yerleştiriniz. Zarf kullanmayınız. 6- Makbuzunuzu (Bilgi Fişinizi) almayı unutmayınız. ÖNEMLİ NOT : Makbuzunu yani bilgi İşlem Fişinizi almayı unutmayınız. Üzerinde yazan İşlem Kodu'nu bize bildirdiğiniz takdirde ödemeyi yaptığınızı kontrol edebiliriz. Dekontsuz kesinlikle teslimat yapılmaz, kaybetmeyin. Msn'den bizimle yapılan konuşma operatörümüz bir suistimal hissederse ya da siz teslim edilmiş bir ürüne tek ödemeyle 2. kez sahip olmaya çalışırsanız. Yapılan Ödemelerde yapanın adı, soyadı, 1 adet ikametgah(Son 6 aya ait) tarihi, kimlik fotokopisi dekontu ve bilgisayarının IP adresi ve Sabit Telefon(Telekom) numarasını e-maille istiyoruz. Operatörümüz sizi aradığında bu numaradan ulaşamazsa teslimat yapılmaz. Yazdığınız tüm adresler engellenir bir daha da msn desteği verilmez. Bunları yapamayanlara teslimat kesinlikle yapılmaz. Şirket avukatlarımız bu tür durumlarda müşterilerimize zevkle yardımcı olur. Teşekkür ederiz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu CaNaVaReX tarafından (20-07-2009 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Bu mesaj için CaNaVaReX kullanıcısına teşekkür eden 46 üyemiz: | -->HiPNoz<--, 1337Crusher, AhmedKemal, Alcholich, alikaan06, |
| | #2 |
| Atıldı | İlk başlarda bende zorlanıyordum ama yeni başlayanlar için süper konu |
| | |
| Bu mesaj için aliosman kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
| | #5 |
| SroMaX Üyesi ![]() | İş bankası havale ücreti kesiyormu - Para Girişi bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konularak "Tamam" tuşuna basılır. 3 Lira Fazla Koyunuz. İş bankası 3 Lira keser. nası oluyo bu olay :S |
| | |
| | #6 |
| Administrator ![]() | Eskiden 3 lira havale ücreti kesiliyordu şimdi yeni uygulamaya geçtiler havale ücreti kesmiyorlar yani işbankası atm lerinden yapacağınız havaleler şuanda ücretsiz. - Perşembe günü kimse pm atmasın dışardayım cevap veremem. - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... |
| | |
| | #9 | ||||
| Administrator ![]() |
İşbankta fiş alıp almamanız pek önemli değil çünkü tc kimlik no ile yatırdığınız için ödemenin kontrol edilmesi için bize adınızı ve soyadınızı söylemeniz yeterli oluyor.Fiş en çok yapı kredi bankası için gerekli fişteki işlem no olmadan yapı kredi ödemelerini kontrol edemiyoruz. - Perşembe günü kimse pm atmasın dışardayım cevap veremem. - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... | ||||
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Etiketler |
| bankamatiklerden, para, yollama |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|