| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Silkroad MaX Satış Silkroad , WoW , Knight Online , Cabal , Hero Online...Bot , Silk , Gold , Cash , Alz , Premium Satış... |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | |||||||||||||
| V.i.P ![]() Kayıt Tarihi : Nov 2009 Mesajlar: 1,383 Konular: 33
Ettiği Teşekkür : 0 Aldığı Teşekkür : 659 Tecrübe Puanı: 16 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | Bilinmesi Gerekenler 1-)Size en yakın PTT şubesine gidiniz. 2-)Vezneden posta çeki havele formunu isteyiniz. 3-)Formu doldurduktan sonra, havale ücretiyle beraber yatıracanız miktarı veriniz. 4-)Makbuzu alın(bunu kaybetmeyin silki aldıktan sonra atabilirsiniz) sonra eve gidip site ile anasayfa üzerindeki Satış Destek Hattından iletişime geçin... NoT :Arkadaşlar akşam 17:00 da işlemler sona eriyor ve öğlen de yemeğe gidiliyor. 12.30 / 1.30 arası 1 saat yemek molası var.Bunada dikkat etmelisiniz !!! NoT2: Size en yakın PTT adresini öğrenmek için tıklayın .. [Only registered and activated users can see links. ] NoT3: Bazı PTT Şubelerinde cep yada ev telefonu numaranızı istiyorlar.Bu numarayı sadece parayı gönderdiğiniz kişi görebilir.Ailenize haber verilmez korkulacak bir durum değildir 1-) Yeni Posta çeki Havale Formu ![]() 2-) Yeni Ücretlendirmeler
3-) SilkroadMaX Posta Çeki hesap numarası
Konu -Comandante tarafından (08-12-2009 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir. | |||||||||||||
| | |
| Bu mesaj için -Comandante kullanıcısına teşekkür eden 38 üyemiz: | 1337Crusher, 29_KeLKiTLi, babadas, black.lucifer, bLackanqéL07, BLueOceaN, bolcetiks, cag1547, DaRěDěviL, Deepblue, deha13, dRamâch0Ly, eiRa, emreden68, emre_181, Evil Clown, eXPLoReR, fazilefe41, |
| | #2 |
| Administrator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 3,202 Konular: 267
Ettiği Teşekkür : 1320 Aldığı Teşekkür : 4219 Tecrübe Puanı: 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | çok gerekli bir konuydu eline sağlık - Perşembe günü kimse pm atmasın dışardayım cevap veremem. - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... |
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #5 |
| Moderator ![]() | Önceden 1'di havale fiyatları artmış şimdi |
| | |
| | #6 |
| SroMaX Üyesi ![]() | bu espiriyi tutuum bomba olmuşş hee bişey eklimm dedim yerden aldğınız itemler sosoun bile olsa önce kolonyalı mendille bi güsel temizleyin öle olan sosunları fazla silmeyin cilası gider yoqsa |
| | |
| | #7 |
| V.i.P ![]() | ![]() ![]() |
| | |
| Bu mesaj için -Comandante kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #10 |
| SroMaX Üyesi ![]() | ![]() Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür. imzagani beyendim Cok süper imzagaVe Cok süper anlatim TSK ettim cok saol |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| doldurmakyeni, formu, havale, ptt |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|