| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Silkroad MaX Satış Silkroad , WoW , Knight Online , Cabal , Hero Online...Bot , Silk , Gold , Cash , Alz , Premium Satış... |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 3,203 Konular: 267
Ettiği Teşekkür : 1322 Aldığı Teşekkür : 4224 Tecrübe Puanı: 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | ![]() Soru 1: Gold alacağım ama nasıl alacağımı bilmiyorum Cevap : Öncelikle yapmanız gereken şey burdaki hesaplarımızdan herhangi birine almak istediğiniz goldun karşılığı olana parayı yatırmanız. Hesap Numaralarımız : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Parayı yatırdıktan sonra siteden özel mesaj veya site anasayfasında bulunan canlı destek hattından bana ulaşıp şu bilgileri vermeniz gerekiyor :
Siz bunları bize ilettikten sonra biz bu bilgiler çerçevesinde hesabımızı kontrol edeceğiz ve eğer verdiğiniz bilgiler doğrultusunda belirtilen miktardaki para hesabımıza yatmışsa diğer bir aşamaya geçeceğiz. Diğer Aşama ; Sizden Charınızın Adını Bulunduğunuz Serveri ve Almak istediğiniz gold miktarını isteyeceğim.Bunları eksiksiz ve doğru bir şekilde bana söylemeniz lazım özellikle de char adı eğer bir harf veya tire bile yalnış olursa gold teslimatı gerçekleşmez başımız ağrır uğraşıp dururuz bir sürü. Bu bilgileride bana verdikten sonra size gidip jangan atçıda stall açmanızı isteyeceğim .Stalla bir pot veya çöp koyacaksınız fiyatınada alacağınız gold miktarını yazacaksınız.Örneğin 20 m mi alacaksınız potun fiyatına 20 m yazıp Stalı Open Yapıp bekleyeceksiniz , hazır olduğunuzda bana hazırım diye haber vermeniz lazım , siz bana hazırım dedikten sonra goldu teslim edecek arkadaşlara talimat vereceğim ve 5 ile 10 dk içinde gelip stalınızdaki potu çöpü herneyse alıp teslimatı gerçekleştirirler. Soru 2: Silk Kaç para , Gold Kaç para , Bot kaç Para ? Cevap : Silk ve Bot Fiyatkarı : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gold Fiyatları : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru 3: Gold fiyatlarını hesaplayamadım işin içinden çıkamadım misal xxx m gold kaç para veya xxx ytl ye ne kadar gold alabilirim? Cevap : Gold fiyatları kısmındaki tabloda verilen fiyatlar 1 milyon gold fiyatıdır örneğin sizin bulunduğunuz serverin karşısında 0.39 yazıyorsa ve siz 10 m gold alacaksanız ordaki 0.39 u 10 ile çarpacaksınız yani 0.39 x 10 = 3.9 YTL eder.Ne kadar alacaksanız ordaki fiyat ile çarpacaksınız bu kadar basit. Birde şu var mesela 10 Ytl paranız var ne kadar gold alacağınızı bilmezsiniz , bu durumda tam tersini yapacaksınız 10 u serverinizin karşılığında bulunan fiyata böleceksiniz. Örneğin serverinizin karşısında bulunan fiyat 0.39 ise 10 / 0.39 = 25 m gold eder... Soru 4: Bot aldım ama nasıl hesap açacağımı , nasıl kredi yükleyeceğimi nasıl kredi sorgulayacağımı ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum ne yapabilirim ? Cevap : Bot hesap açma , Kredi yükleme , Kredi Sorgulama , Botu aylığa çevirme : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Botun Ayarları : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru 5: Nasıl silk alırım , nasıl yüklerim ? Cevap : Silk almak içinde öncelikle herhangi bir hesabımıza para yatırmanız gerekmektedir ve parayı yatırdıktan sonra msn adresimizi ekleyip yine gold alırken para gönderdiğinizde sizden bize söylemenizi istediğimiz bilgileri bize ulaştırmanız lazım.(Neydi bu bilgiler ; Parayı yatırdığınız hesabımız , Parayı gönderenin adı soyadı , Gönderilen miktar...) Bunları bize ilettikten sonra hesabımızı kontrol edeceğiz para yatmışsa size silkinizi yüklemenize yarayan E-Pin kodunuzu vereceğiz E-Pin nedir ve nasıl yüklenir derseniz lütfen bu linki inceleyin : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru 6: Serverlar arası gold transferi var mı ? Cevap : Hayır , yok.Neden diye sormayın yok işte ![]() Soru 7: Sizi msn e ekledik ama online değilsiniz neden aceba ? Cevap : Çünkü bizimde her yerde olduğu gibi belirli bir çalışma saatimiz yemek saatimiz var bu saatlerin dışında bize ulaşmaya çalışırsanız ualaşamayabilirsiniz. Peki Nedir Bu Saatler Derseniz Buyrun Bu Linki İnceleyin Lütfen : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru 8: Ptt den para göndereceğim ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum ve yaşımda küçük gönderebilir miyim ? Cevap : Ptt de genelde yaş sorulmuyor ama bazı yerlerde soranlarda var şansınızı denemelisiniz bu durumda. Ptt den nasıl para göndereceğinizi bilmiyorsanız ; Öncelikle ptt ye gidin orada kenarda sağda solda masalar var ve üzerlerinde formlar var o formlardan birini alın uygun bir şekilde doldurun ve ordaki ptt görevlisine teslim edin yapmanız gereken sadece bu geri kalan herşeyi onlar halleder. Ptt formunu doldurmayı bilmiyorsanız lütfen bu linki inceleyin : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru 9: Ptt veya banka saat kaça kadar açık olur , cumartesi veya pazar Ptt ve bankalar açık olur mu ? Cevap : Ptt normalde saat 17:30 a kadar açık olur bankaları bilmiyorum sanırım onlarda 17:30 a kadar açık oluyorlar Cumartesi günü bazı yerlerde ptt açık oluyor ama bazı yerlerde de kapalı oluyor o yüzden kontrol etmeniz lazım Pazar günü tüm bankalar ve ptt kapalı olur.... Soru 10: Kredi kartı yada paypal ile alışveriş yapabilir miyim ? Cevap : Hayır malesef kredi kartı ve paypal ile satışımız mevcut değil , ilerde belki paypal ekleriz ama şuan için paypal ile alışveriş imkanı yok eklendiği zaman forumda duyrulur. Soru 11: Gold fiyatları neden çok ucuz veya tam tersi neden çok pahalı , xxx sitesinde şu kadar sizde neden bu kadar ? Cevap : Gold fiyatlarımız genelde dolara bağlı olarak sürekli nerdeyse günlük olarak artış veya düşüş gösterebilmektedir.Bizde pahalıyken başka sitede ucuz olmasının nedeni başka sitelerin kar yapmaksızın piyasadki tüm müşterileri toplamaktır bu yüzden zararına satış yaparlar ancak biraz müşteri edindiklerinde fiyatların havalarda uçtuğunu görmeniz hiçte zor olmaz. Soru 12: Banka hesabınıza EFT yaparsam ne kadar sürede botumu , silkimi veya goldumu alabilirim ? Cevap : EFT lerin hesabımızda görünmesi en az 12 saati bulmaktadır o yüzden EFT yaparken bu süreyi göz önünde bulundurun lütfen.Para hesabımıza geçer geçmez 5 dk içinde siparişinizi size ulaştırırız. Soru 13: Mesela 100 m gold alacağım 28 ytl ediyor 25 versem olur mu ? Cevap : Kesinlike pazarlık yoktur zaten bizim bu işten kazandığımız çok cüzzi miktarlardır. Soru 14: Siz bana şu kadar silk verseniz veya gold verseniz ben şu gün yatırsam parasını olur mu ? Cevap : Kesinlike olmaz...Oyun bir zevktir ve zevkin veresiyesi olmaz. Soru 16: Pover Level (Char Kasmak) Yapıyor musunuz ? Cevap : Hayır yapmıyoruz. Soru 17: Gold karşılığında silk veya bot veriyor musunuz ? Cevap : Hayır vermiyoruz.Satışlarımızda hiç bir ürünümüzü hiç bir şey ile takas yapmıyoruz sadece satış yapıyoruz. Soru 18: Banka veya Ptt gönderdiğimiz paradan kesiyor mu ? Cevap : Evet , Ptt 1 TL bankalarda atm den yapılan kartsız işlemlerde ; Akbank 5 TL , Garanti Bankası 4 TL , İşbankası ve Yapı Kredi Bankası ücret almamakta yani ücretsiz. Soru 19: Parayı gönderdikten ne kadar süre sonra siparişimi alabilirim ? Cevap : Hemen 5 dk içinde alırsınız. |
| |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür eden 37 üyemiz: | alibayram04, bLackanqéL07, |
![]() |
| Etiketler |
| cevapları, silkroad, sorulan, sorular, sıkça |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|