| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Kayıt Tarihi : Apr 2009 Mesajlar: 3,187 Konular: 265
Ettiği Teşekkür : 1311 Aldığı Teşekkür : 4151 Tecrübe Puanı: 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Halim: | ![]() Char alım satım ve takaslarda aşağıdaki kurallar geçerlidir, kurallarımız kesin ve net dir hiç kimse için hiç bir şekilde istisna yapılma gibi bir durum söz konusu değildir. Aracılık yaptıracak olan kişiler kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır. Lütfen dikkatlice okuyunuz. Aracılık kurallarını okumayan ve kurallara göre hareket etmeyen kişilerin aracılık talepleri dikkate alınmayacaktır. Char Takaslarında ;
Char Alım ve Satımlarında ;
Fiyatlar ; Tek kişi ödeyecekse ; 15 TL Her iki taraf ortaklaşa ödeyecekse kişi başı : 8 TL Uyarılar (Mutlaka Okuyunuz) - Mail koruması olan charların aracılıklarını yapmıyoruz. Çünkü mail korumalı charlar bazı yöntemler ile yeniden geri alınabilmektedir. Israrla mail korumalı charlar için aracılık yapmamızı isterseniz ilerde doğacak hiç bir sorumdan biz sorumlu olmayız... - Aracılık masrafını isteyen taraf ödeyebilir bunu kendiniz kendi aranızda belirleyeceksiniz. - Aracılıklar esnasında hile hurda ıvır zıvır yaptığı düşünülen kişiler msn den silindikten sonra forumdanda atılacak ve eğer herhangi bir ödeme yapmışsa veya char bilgisi vermişse kendisine geri iade edilmeyecektir. Bu para veya charlar ile forumda yarışmalar düzenlenip dağıtılacaktır. - Aracılık işlemi bittikten sonra msn adresimizin silinmesi zorunludur silmeyip meşgul edenlere gereken cezai işlemler uygulanacaktır. - Aracılık sona erdikten sonraki hiç bir durumdan SilkroadMAX sorumlu değildir sorumlu tutulamaz.Örneğin aracılıktan sonra charı çaldırırsanız, soydurursanız veya hackletirseniz bu sizin sorununuzdur biz sorumluluk kabul etmiyoruz bu tür konularda. - Charınızın bilgilerini msn den vermeyiniz burdan forumdan özel mesaj yolu ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli kişiye gönderiniz. - Premiumsuz charlarda server yoğunluğunu göz önünde bulundurup ona göre davranınız aceleci bir tavırla sürekli hadi acele işim var gibi konuşmalardan kaçınınız aksi takdirde aracılık işleminiz iptal edilir. Acele bir işiniz varsa önce işinizi yapıp gelin aracılık işi ciddi bir iştir ve öyle aceleye getirilecek birşey değildir. - Msn adresini boş yere ekleyip meşgul edenler forumdan süresiz olarak atılacaktır. - Aracılık hizmetimiz sadece ISRO içindir. Private serverlarda aracılık hizmetimiz yoktur. - Aracılık kurallarına daha sonradan gerek duyulursa gerekli görülen maddelerin eklenmesi veya çıkarılması her zaman için SilkroadMAX Yönetimi için saklıdır. Aracılık İçin Tek Msn Adresimiz : destek@silkroadmax.com Bu adresten başka adresimiz yoktur. Lütfen adresimize dikkat ediniz benzeri ve taklitlerden kaçınınız eğer adresin bize ait olup olmadığından emin değilseniz anasayfamızdaki canlı destek hattından veya burdan forumdan özel mesaj atarak bize sorunuz. Aksi bir durumda oluşabilecek hiç bir zarardan biz sorumlu değiliz. - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... |
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür eden 38 üyemiz: |
| | #5 |
| Global Mod ![]() | Hayırlı olsun.. ![]() Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var; Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye. |
| | |
| | #7 | ||||
| Administrator ![]() |
Extranooba giderdiniz charınızı kaptırıp üzerine 20 TL verirdiniz - Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (: ![]() - Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür... | ||||
| | |
| Bu mesaj için Deepblue kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
| | #8 |
| SroMaX Üyesi ![]() | sonunda açılmış oh teşekkürler |
| | |
| Bu mesaj için can_yakar kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
| | #9 |
| Moderator ![]() | Hayırlı olur inş |
| | |
| Bu mesaj için ll_Dark_ll kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
| | #10 |
| SroMaX Üyesi ![]() | herkese hayırlı uğurlu olsun.. ![]() SRO'nun Son HaLi.. |
| | |
| Bu mesaj için menelan kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Etiketler |
| aracılık, kuralları, mutlaka, nasıl, nelerdir, okuyunuz, yapılır |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| MsXLabs | Cep | Oyun indir | Delikan Haber |
|