| |||||
| |
| |||||||
| Kayıt ol | Videolar | Yönetim Kadrosu | Günlükler | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sponsor Bağlantı |
![]() |
| | | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| SroMaX Üyesi ![]() | arkadaslar cogu arkadasımız site'de Ecsro eski vers. ile sjsro oynamak istiyor fkt bulamıyorlar. bnde onceden kalma link war we calısıyor Setup: Part I [Only registered and activated users can see links. ] Part II [Only registered and activated users can see links. ] Part III [Only registered and activated users can see links. ] Media.pk2 (silkroadmax-Desoxyn we __KaN__ arkadaslarımızın yaptıgı pk2dir. kendilerinden habersiz almış gibi oldum :() [Only registered and activated users can see links. ] Media.pk2 (Orjinal media.pk2 Yeni IP (Patchlı) Uyumlu.) [Only registered and activated users can see links. ] ImReBeL arkadasımızın Media.pk2: [Only registered and activated users can see links. ] (ImReBeL) arkadasımız Megaupload icin DNS ayarı : ![]() megaupload'a eklemistir. calısması icin dsn ayarlarını resimdeki gibi yapınız tekrar söyliyorum Sfx Kolay kurulum tek link (ImReBeL arkadasımızdan [Only registered and activated users can see links. ] Rar Psw: [Only registered and activated users can see links. ] Kurulum: -ilk olarak bu 3 partlık dosyaların hepsini indiriyoruz. -dha sonra bu indirdigimiz dosyaların hepsini secip buraya çıkart (yada yni dosya acıp onun icine cıkartabilirsiniz.) -dha sonra karsınıza setup dosyası we ynında media pk2 gelecektir. setup'u kuruyorsunuz we desoxy __KaN__ arkadaslarımızın yapmıs oldugu media.pk2 kurdugumuz yere cıkartıyoruz. we oyunu acıyoruz eger nod32 kullanıyorsanız client dosyasını virus olarak görür we siler... -nod32 sro_client'i wirüs olarak görüyor we siliyor.. fkt bunu gecirenin bir yolu war : nod32 giriyorsun we : ayarlar=>karantina giriyorsun we orda sro_client war onu geri yükle diyorsun. bnim nod 32 ing. we szinki de ing ise: Tools=>Quarantine=> sro_client'i bul=> sag tıkla=>restore to tıkla (sjsro'nun oldugu dosyanın icine kaydet. de -vista kullanıyorsanız hata alırsınız o hatayı da silkroad laun. simgesine sağ tıkla => özellikler => uyumluluk=> bu programı çalıştıracagı uyumluluk modu=> windows xp serwis pack 2 seciyoruz we oyuna giriyoruz Arkadaslar Sfx Kolay kurulum tek link adlı download harici hepsinde media.pk2 lazımdır... (sjsro media.pk2) sadece Sfx Kolay kurulum tek link de media.pk2 wardır - Auto Select hicbir media.pk2 de yoktur. (Verdiklerimizden.) Konu Kirbythelast tarafından (18-09-2009 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir. |
| |
| Bu mesaj için Kirbythelast kullanıcısına teşekkür eden 48 üyemiz: | abdfener, alemci_09, AlperJk, Awesomeness, badboy119, batu0012, berkay01, bjktan3, bLackanqéL07, bolcetiks, BoLD, burhann96, c0me0n, canerbaba_reis, CapSLooCK <3, crea_tr, Desoxyn, dRamâch0Ly, exelance, ezgec, fatih92, |
| | #3 | ||||
| SroMaX Üyesi ![]() |
sjsro icin.ecsro oynamak istersen giremessin. we indiren warsa Virus total'dan sonuc werebilir mi ?? siteden aldım ([Only registered and activated users can see links. ]) dan. | ||||
| |
| Bu mesaj için Kirbythelast kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #4 |
| SroMaX Üyesi ![]() | pc de bir sürü sro oldu ![]() Ecsro-İsro-Twsro-Sjsro Ne Mutlu Turkum Diyene.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |
| Bu mesaj için GoldenPudge kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #6 |
| SroMaX Üyesi ![]() | 1 Gb 'lık dosya virustotaldan tarama mı olur |
| |
| Bu mesaj için CapSLooCK <3 kullanıcısına teşekkür edenler: |
| | #7 |
| SroMaX Üyesi ![]() | |
| |
| | #8 |
| SroMaX Üyesi ![]() | accountları doldurdum e,şimdi indirmek kaldı |
| |